fbpx

Electric. electronic music workshop i.s.m. STAD

Electric organiseert een terugkerende fysieke plek waar producers, DJ’s, labels en muziekliefhebbers bij elkaar komen. Tijdens de Week van de Haarlemse Nacht zal bij Electric de nadruk vooral op de productie van elektronische muziek worden gelegd. Op deze avond gaat er een masterclass plaatsvinden waarbij een professionele producer/DJ de bezoekers meeneemt in het creatieproces van een aantal van zijn tracks. Bij deze track breakdowns wordt aandacht besteed aan alle aspecten die komen kijken bij de productie van een track. Van sound design tot vocal comping en van mixing tot mastering.

Kortom: een avond die je zeker als Producer/DJ niet wil missen! Haal je gratis ticket en wees welkom bij deze workshop.

07/04/2023

Van 20:00 tot 22:00

Locatie: Skatepark Haarlem

Gratis toegankelijk

Locatie is rolstoeltoegankelijk

Koop kaartje

Wij maken gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, jouw data blijft van jou. Door verder te gaan op deze site accepteer je het gebruik van cookies.